Over ons

Welkom bij Actiphone!

Sinds onze oprichting in Zaventem in 1993 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend inbound contactcenter.

Onze klantenkring bestaat uit diverse bedrijven, variërend van dokters en eenmanszaken tot KMO’s en multinationals, waaronder Coca-Cola, één van onze trouwe partners sinds onze beginjaren.

Met een constante focus op technologische evolutie en een gedreven team hebben we een gestage groei in omzet en personeel doorgemaakt.

Na jaren van goede samenwerking, zijn we in 2002 een verregaande alliantie aangegaan met AAC NV, wat heeft geleid tot synergiën en een nog betere dienstverlening aan onze klanten.

Bij Actiphone geloven we in voortdurende vernieuwing. Daarom hebben we in 2016, samen met de bestuurders van AAC, Triple A IT Solutions opgericht. Deze strategische zet stelt ons in staat om onze dienstverlening op technologisch vlak optimaal te ondersteunen, nauw samen te werken onder hetzelfde dak en verder te innoveren op het vlak van IT.

Actiphone wil hoogwaardige diensten leveren en langdurige relaties opbouwen met onze klanten, en dit reeds 30 jaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Actiphone uw bedrijf kan ondersteunen en uw communicatieactiviteiten naar een hoger niveau kan tillen.