Onze diensten

Wat wij kunnen betekenen voor u en uw bedrijf.

MEDISCH & PARAMEDISCH

Actiphone combineert moeiteloos twee vereisten: een online agenda én een luisterend oor voor uw patiënten. Onze medewerkers zijn vriendelijk en menselijk voor de patiënt. Tegelijk weten we dat artsenpraktijken rekening moeten houden met een uiterst strikte planning. In samenspraak met u stellen we de optimale structuur van uw online agenda op.

thisisengineering-raeng-32PpagSzeGs-unsplash

Technische kennis

Laat de boiler van uw klant het in hartje winter afweten? Een probleem met één van de servers? Is er een productieproces onderbroken? Zit er iemand geblokkeerd in de lift? Is productverkoop onmogelijk? Actiphone's telefonisch onthaal zorgt voor een vlekkeloze opvolging van alle technische interventievragen, al dan niet gebaseerd op een onderhoudscontract. We helpen uw klanten snel verder en staan ook in voor de administratie. Op zoek naar een inbound partner die u een kostenefficiënte follow-up, volgens de SLA met de klant, garandeert?

pexels-andrea-piacquadio-3771110-min

Telesecretariaat

Ons telesecretariaat beantwoordt uw oproepen met een vooraf afgesproken begroeting en in de door u gewenste talen. Desgewenst verbinden wij uw contacten door met de juiste medewerker. Wij kunnen ook uw online agenda beheren.

24/7

Telefoon? Chat? E-mail? Whatsapp? Facebook Messenger? Uw klanten kiezen zelf hoe ze geholpen willen worden. We doen dit met gemotiveerde, meertalige medewerkers met pakken ervaring. Uw klanten merken geen verschil met uw eigen medewerkers en dit 24/7

Vraag vrijblijvend een offerte

Wat kunnen we voor u doen? Neem contact op en we leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. We zullen vooral naar u luisteren en we maken een voorstel op maat. Bent u al bekend met Actiphone? Vraag dan onmiddellijk een offerte aan. Tot binnenkort!